Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
24. mai 2018
Søk

Siste nytt om SwcWeb

rss

Her finner du generelle nyheter om SwcWeb, herunder nyheter om våre nye og eksisterende kunder. Nyheter relatert til innholdsmoduler og oppdateringer av kjernesystemet til SwcWeb, finner du under Nyheter - Systemoppdateringer.


Kunde med nye responsive websider!

Vår kunde Alfa Trading, med nettstedet www.colorbond.no har nå oppdatert sine websider og benytter et av våre nye responsive design. Dette gir den store fordelen at websidene deres vises korrekt på alle typer enheter som PC, nettbrett og smart mobiler. Gjennom dette når de ut til langt flere kunder og legger et viktig grunnlag for å kunne yte økt service og samtidig oppnå økt omsetning!

Alfa Trading er importør og distributør i Skandinavia for Colorbond produktene fra Bryndana international LTD.

COLORBOND penetrerer overflaten av lær, vinyl, ABS, PVC, polykarbonat, polyuretan, lexan, termisk plast uretan, metall, og (TPO) polypropylene. Produktet danner en molekylær binding som gjenoppretter eller endrer fargen permanent.
COLORBOND kan brukes på dashbord, seter,tepper, instrumentpaneler, ratt, bildekk, cabrioleter, speil, og utvendige plastdetaljer. Nesten hvor som helst på en bil eller båt.
COLORBOND er OEM godkjent og brukt av Ford Motor Company.

Alfa Trading er videre også distributør for TCnano Norge med sine unike produkter!

Vi leverer produkter basert på nanoteknologi til industrien, landbruket, bygningsindustrien, samt til privatmarkedet. Nanoteknologien er nøkkelen til dette århundredes teknologiske utvikling. Produkter basert på denne teknologien gir deg et forskudd på fremtiden. Våre nanoprodukter er kun basert på kjemisk nanoteknologi. Det betyr i prinsippet at man er i stand til å tilføre nye egenskaper til f.eks. overflater som skal beskyttes eller om man søker andre resultater. Nanoteknologien medfører også at vi nå får produkter som er meget miljøvennlige - og med unike egenskaper!

Besøk nettsidene deres og bli imponert du også!


blog comments powered by Disqus

Kategorier

Redaktører

Arkiv

Nøkkelord

Kunde NyeWebsider Nyhet