Background Color:

Background Pattern:
Reset
12. november 2019
en-USnb-NO
Søk
Funksjonsoversikt - del 1
Funksjon Status
Opprette artikler JA
Legge inn tabeller JA
Sette inn bilder JA
Overføre en hel mappestruktur JA, via pakket zip-fil eller FTP. Også FTP-tilgang er gratis!
Krysspublisering JA
Brukeradministrasjon JA, fra to brukere og oppover ut fra bestilt produkt.
Skjemaer JA, kontakt oss for pris.
Kalender JA
Brukerterskel Meget lav, gjennom ferdige maler
Endring av venstremeny JA, mange varianter gjennom valg av grafisk utseende (skin).
Tre struktur på venstre meny JA, alle menyer er dynamiske med ubegrenset antall nivåer.
Statistikk JA
Søk gjennom sidene JA
Grafisk design på sidene JA, over 220 skin å velge mellom. Spesialtilpasninger utføres på oppdrag.
Publisering fra/til dato JA
Script for å hindre spidere JA
Gratis påmeldingssystem 20 prosent totalrabatt, vi er derved best på samlet pris!
Pris etablering kr. 0,-
Årlig avgift FTP kr. 0,-
Årlig avgift leie web hotell Fra kr. 420,- per år inkl. mva. Ønskes eget domene og e-post koster dette fra kr. 240,- per år inkl. mva.
Funksjonsoversikt - del 2
Funksjon Status
Administrasjon via webleser JA
Brukervennlig kontrollpanel JA
Direkte editering av tiler JA
Direkte editering av tekst i tekstmodul JA
Dra og slipp funksjonalitet JA
Import av innhold JA
Eksport av innhold JA
Malbasert JA, du kan velge mellom maler for ulike typer websider.
Endre malbaserte websider JA, du har full frihet til dette. Alt er dynamisk i SwcWeb.
Bannerannonsering JA
Nyhetsbrev JA
Driftslogg JA
Filbehandler JA
Gjennoppretting av slettede moduler og sider JA
Fleksibel styring av brukergrupper og brukere JA
Søkemotorvennlige adresser (URLer) JA
Skalerbar, takle mange samtidige brukere JA
Medium Trust kompatibel JA
Sikker lagring av dokumenter JA, du kan velge mellom sikker lagring i filsystem eller database.
Tredjeparts plugg-inn moduler (ekstra funksjonalitet) JA, stort utvalg er tilgjengelig på forespørsel.
Support forum JA, dette vil vi lansere i høst.